achter de schermen

Vorige week zijn we samen met Suzanne Paap van Bloominspiration op pad geweest om twee afgeronde projecten te fotograferen. Het resultaat is inmiddels te zien bij zakelijke projecten Nielen Shuman en particuliere projecten Herenhuis Amsterdam.

We begonnen de dag bij Nielen Schuman waar Suzanne en Irene onder andere de boardroom hebben gefotografeerd. Intussen maakte Angela van de gelegenheid gebruik om een aantal mogelijke aanpassingen te bespreken met de opdrachtgever vanwege de groei van het aantal werknemers.

Na de middag verhuisden we naar het herenhuis waar we de uitbouw en de keuken wilden vastleggen. Irene mocht de constructie van de 5 meter hoge kast testen, die Angela voor de bewoners van de woning heeft ontworpen. Voor de styling van de keuken hebben we een aantal mooie producten meegenomen.
Van onze buurman Leo van Oleo Italia leenden we heerlijke producten voor op de planken van de houten ‘stokjeswand’. Van Het Lokaal namen we een ambachtelijk brood en een aantal worsten mee naar Amsterdam. Zo werd het een mooie samenwerking tussen diverse bewoners van De Nieuwe Stad uit Amersfoort.

 

Success, your comment is awaiting moderation.