bouw-update woonhuis amsterdam

In Amsterdam vordert de verbouwing van het woonhuis aan de Hogeweg gestaag. Deze week het spannendste onderdeel van de uitbouw; de plaatsing van de 5 meter hoge stalen pui!

We hebben een uitbouw ontworpen van twee verdiepingen hoog; het souterrain en de begane grond. Door de begane grond terug te trekken uit de uitbouw, ontstaat er een ruime vide met balkon, die de zitruimte op de begane grond visueel verbindt met de woonkeuken in het souterrain. Zowel vanuit de tuin als van binnen uit een spectaculair uitzicht doordat de volledige uitbouw uitgevoerd is als stalen glaswand. De oversized openslaande deuren naar de tuin zorgen ervoor dat de tuin en het souterrain mooi in elkaar overlopen.

Binnenkort meer over dit mooie project in Amsterdam.

Success, your comment is awaiting moderation.