Elle decoration live

Op zaterdag 12 november was de tweede editie van ELLE Decoration live. De locatie was ten eerste al fantastisch; het event vond plaats in de Posthoornkerk in Amsterdam. Deze kerk stamt uit de negentiende eeuw. Hij is van buiten al mooi met de drie torens er boven op, maar de binnenkant is nog veel mooier!

Tijdens de dag is mij één product echt goed bijgebleven; de Prismania Chair van galerie OODE. Marleen Kurvers is met OODE gestart om kunst die in gesloten musea of kunstinstituten hangt, maar niet meer gezien wordt en vergaat, een nieuw leven in te blazen.

Naast kunst verkoopt OODE ook meubelen. Eén daarvan is de Prismania Chair; een stoel met een aluminium frame en een zitting van plexiglas voorzien van diochroic glasfolie, dat zorgt voor de kleurschakeringen. De stoel heeft naast zijn functie om op te zitten een artistieke uitstraling, waardoor het een kunstobject wordt in de ruimte waar de stoel staat. Een echte eyecatcher! De Prismania Chair is ontworpen door Elise Luttik (Eli5e), een ontwerpster die interactieve meubels en producten maakt.

Corina | stagiaire studio zebra

Success, your comment is awaiting moderation.