op naar een schitterend nieuwjaar

Het einde van 2020 is in zicht! We kijken, net als iedereen, terug op een wel heel bijzonder jaar. In januari hadden we nog geen idee dat dit jaar in het teken zou staan van Covid19, met alle bijbehorende veranderingen en maatregelen. Voor sommige van onze opdrachtgevers heeft dit, nog steeds, verregaande consequenties en voor anderen levert het nieuwe inzichten en nieuwe kansen op.
Wij kijken terug op een jaar met veel gevarieerde projecten, zowel zakelijk als particulier, waarbij met name de verbouwing van woonhuizen in de tweede helft van het jaar een toevlucht nam. Veel thuis zijn betekent voor iedereen dat de eigen woonomgeving belangrijker is dan ooit. Wonen en werken zijn niet meer los van elkaar te zien. Een thema waar we al veel langer mee bezig zijn in zowel particuliere als zakelijke opdrachten.

2020 was voor ons ook het jaar van de oplevering van het mooie Nieuwscafé in de bibliotheek van Almere, die vanwege de maatregelen in de horeca helaas nog maar beperkt open is geweest. We hopen dat 2021 voor alle horeca het jaar wordt waarin we elkaar weer kunnen en mogen ontmoeten.
Ook voor de zakelijke markt hebben we ontvangstruimtes ontworpen, omdat het ontmoeten van collega’s en relaties meer dan ooit noodzakelijk is gebleken en nu niet vanzelfsprekend is. In de bouw is dit jaar volop doorgewerkt en we zijn erg benieuwd naar de oplevering van een aantal woonhuizen die we in 2020 hebben ontworpen en waar we nog mee bezig zijn.

Alvast een tipje van de sluier voor 2021…
Er wordt gebouwd aan een kantoorvilla, een villa nabij Kasteel de Hoge Vuursche en een Torenwoning, waarvoor wij de interieurs hebben ontworpen. Komend jaar zal ook de bouw en verbouw starten van een bedrijfsgebouw en boerderijwoning en werken we aan een rietgedekte villa. Samen met Fosfor Ontwerp hebben we een “identiteitswand” bij de Evangelische Omroep ontworpen die komend jaar zal worden uitgevoerd. En de nieuwe projecten…? Wij starten met een zakelijke opdracht in een prachtige bosrijke omgeving. Wij gaan het nieuwe jaar weer met heel veel zin tegemoet!

Maar nu eerst genieten van de vrije (feest)dagen met onze families.
Wij wensen iedereen een sprankelend einde van 2020 en een bruisend 2021!

Success, your comment is awaiting moderation.