’t Sluisje vervolg

We schreven al eerder over onze schitterende opdracht om van rijksmonument ’t Sluisje in Amersfoort een gezinshuis te maken. Vandaag laten we zien wat we al gedaan hebben.

We hebben eerst gezocht naar informatie over dit pand. Vele kunstenaars hebben de woning door de jaren heen geschilderd of gefotografeerd. Samen met de familie hebben we gesproken over wat voor gezin ze zijn en we hebben het huidige interieur bekeken. Men voelt zich nog steeds thuis bij de stijl, er zou alleen meer kleur gebruikt mogen worden. Daarnaast vraagt de nieuwe woning ook meer kleur, dus daar gaan we zeker iets mee doen. Na het gesprek hebben we een visuele samenvatting gemaakt; de moodboards zullen de leidraad worden voor de verbouwing en inrichting.

We houden jullie op de hoogte!

Success, your comment is awaiting moderation.