Welkom Babette

In deze bizarre en onwerkelijke tijd willen we toch ook Babette de kans geven om haar tweede studie jaar af te ronden met een stage bij ons. Het vraagt een andere manier van werken, maar we gaan er met elkaar voor! Welkom Babette, het gaat allemaal wat anders, maar we gaan ons best doen om er een fijne en leerzame periode van te maken!

Babette stelt zich graag voor;

Mijn naam is Babette Podt, ik ben 22 jaar oud en kom uit Hellendoorn. Sinds september 2018 volg ik met veel plezier de HBO- Bachelor opleiding Interior design & styling aan de Jan des Bouvrie Academie in Deventer. Op dit moment zit ik in het tweede leerjaar en ben ik tot het einde van dit schooljaar werkzaam als stagiaire bij studio zebra. Ik verwacht een leerzame stageperiode tegemoet ga, waarin ik mag meekijken en helpen bij de werkzaamheden die Angela en Irene uitvoeren.

Ik vind het te gek om stijlen, kleuren en verschillende materialen met elkaar te combineren. Een persoonlijk advies voor de klant maken, luisteren naar hun wensen en vanuit daar stijl en kleur toepassen. Een combinatie van warme en frisse kleuren, natuurlijke materialen en een chique touch in het interieur vind ik erg mooi. Ik word geïnspireerd door de natuur, het stadsleven en ook door verschillende culturen. Ook vind ik het leuk om bezig te zijn met make-up, fashion en nail art.

 

Success, your comment is awaiting moderation.