welkom Lotte

Vorige week is Lotte ons team komen versterken, graag stelt zij zich aan jullie voor.

Hoi! Mijn naam is Lotte Kleefman, ik ben 20 jaar en vierdejaars student aan de Jan des Bouvrie Academie in Deventer. Hier volg ik de HBO-bachelor opleiding Interior design & styling. De aankomende 13 weken ben ik stagiaire bij Studio Zebra.

Voor inspiratie kijk ik veel om me heen. De natuur, maar zeker ook de stad inspireren mij enorm. Met name de oude, authentieke steden trekken mij aan. Ik vind het belangrijk dat deze historische steden bewaard en beschermd blijven. Maar ook het behoud van de natuur de en de integratie hiervan in het interieur vind ik belangrijk.

Kenmerkend voor mijn ontwerpen is een rustig en subtiel kleurenpatroon. Met duidelijke vormgeving en natuurlijke materialen, waarbij ook gelet wordt op details. Mijn stijl zou ik omschrijven als Scandinavisch met een moderne, retro touch.

Tot eind november ben ik stagiaire bij Studio Zebra. In deze periode ga ik meekijken en -werken bij de verschillende werkzaamheden van Irene en Angela. Omdat de werkzaamheden, het ontwerpen binnen een context en de persoonlijke benadering van Studio Zebra mij erg aanspreken, denk ik dat ik een leuke en leerzame stage tegemoet ga, waarin ik meer uit mezelf en mijn ontwerpen kan halen.

Success, your comment is awaiting moderation.