welkom Simone

Ik wil mij graag voorstellen als de nieuwe stagiaire van studio zebra. Mijn naam is Simone Zwart, ik ben 24 jaar oud en kom uit Wormerveer. Ik volg de HBO-Bachelor opleiding Interior Design & Styling aan het Jan des Bouvrie academie in Deventer en zit nu in leerjaar 2.
Ik vind het fantastisch om bezig te zijn met het vormgeven van ruimtes en word blij van het bij elkaar zoeken van mooie kleuren en materialen. Mijn smaak hierin is erg veelzijdig en ik vind het een fijne uitdaging om hier een balans in te vinden. Ik houd van stoer, basic, praktisch en natuurlijk.

Gedurende de laatste periode van dit schooljaar zal ik meekijken en helpen bij de werkzaamheden van Angela en Irene. Aangezien de werkzaamheden van studio zebra goed aansluiten bij mijn interesses en studie denk ik dat ik een leuke en leerzame stageperiode voor de boeg heb staan. Een stageperiode waarin ik een traptrede hogerop kom in mijn ontwikkeling.

De eerste drie weken zijn alweer bijna om en ik heb studio zebra al een beetje leren kennen. Dit heb ik onder andere gedaan door het maken van drie verschillende moodboards. Allereerst heb ik een moodboard gemaakt welke studio zebra vertaald. Ik heb hierbij de balans tussen vorm en contravorm, licht en schaduw en hard en zacht, de ruimtebeleving, vloeiende lijnen, oog voor detail en functionaliteit
gebruikt als uitgangspunt. Vervolgens heb ik een moodboard gemaakt welke het lenteseizoen uitbeeld en uiteindelijk heb ik een moodboard samengesteld waarbij de lente en studio zebra met elkaar zijn versmolten tot één thema.

Success, your comment is awaiting moderation.