woonbeurs favoriet van Corina

Graag deel ik het product dat mij het meest is bij gebleven van ons bezoek aan de vtwonen beurs; de Serif TV van SAMSUNG die in samenwerking met Bouroullec ontworpen en gerealiseerd is.

De broers Bouroullec uit Denemarken hebben van de standaard tv, die eigenlijk niet heel erg charmant is, een prachtig designstuk gemaakt. De tv heeft eigenlijk een hoes gekregen van hout en stof. Het beeld is net zo scherp als het beeld van een normale tv en is in drie maten leverbaar. Daarnaast is hij in verschillende kleuren leverbaar, hij past dus altijd bij je interieur. Bij de twee grootste maten zijn eventueel pootjes leverbaar.

Persoonlijk vind ik dit een prachtige uitkomst. Zo hoef je geen kast meer te kopen waar de tv in wordt weggewerkt! Bij mij staat hij zeker op mijn verlanglijstje.

Corina | stagiaire studio zebra

Success, your comment is awaiting moderation.