BN WALLS

Afgelopen week kregen we bezoek van BN Walls. Het is altijd prettig om nieuwe collecties gepresenteerd te krijgen; we blijven zo goed op de hoogte van wat er kan en speelt in interieurland.

BN Walls is al vele tientallen jaren trendsetter in de markt voor wanddecoratie. Met een design-studio, productie-faciliteiten, technisch lab en marketing-sales afdeling, alle op dezelfde locatie in Huizen, zijn zij in staat om de hoogste mate van flexibiliteit en topkwaliteit producten te realiseren. Naast een collectie voor de particuliere markt hebben zij ook een grote collectie producten voor de zakelijke markt. Deze producten voldoen aan de hoogste eisen voor wat betreft brandwerendheid, wasbaarheid en een uitstekende kras- en stootvastheid.

Wat ons aanspreekt in de collectie van BN Walls is de diversiteit aan behang met structuren en het subtiele kleurpalet. Daarnaast is er met digital printing eindeloos veel mogelijk, waardoor je uniek behang voor een opdrachtgever kunt ontwerpen. BN Walls heeft tevens diverse samenwerkingen met bekende ontwerpers die elk een eigen collectie van beeldbepalende behangen voor BN Walls heeft ontworpen. Wij zijn zeker geïnspireerd om meer met behang te werken!

Success, your comment is awaiting moderation.