lee broom

Lee Broom laat op de uitgelichte afbeelding zien dat hij iets heeft met studio zebra (of in elk geval met zwart-wit patronen…), maar wij hebben inmiddels ook iets met Lee Broom. We werken aan een bijzonder mooi particulier project waar we een aantal van zijn ontwerpen hebben voorgesteld, omdat ze zo goed in de stijl van het project passen.

Voor het eerst zagen wij zijn werk tijdens de Salone del Mobile 2017 in Milaan waar hij zijn 10-jarig jubileum vierde met de spectaculaire TIME MACHINE. Een unieke bewegende installatie in het treinstation van Milaan, waarmee hij zijn bezoekers meenam op de reis van 10 jaar Lee Broom. Als een betoverend sprookje dat voorbij gleed.

Lee Broom is één van UK’s toonaangevende product en interieur ontwerpers. Hij richtte zijn eigen label op en ontwerpt, produceert en verkoopt zijn eigen collecties. Door zijn producten te combineren met andere merken creëert hij unieke interieurs. Het belang van het productieproces is een integraal onderdeel van Broom’s filosofie. Lee Broom is een supporter van de Britse productietechnieken en werkt nauw samen met een gespecialiseerde traditionele ambachtsman vanaf het concept tot de productie. The Times heeft hem “de pin-up van de Britse industrie” genoemd door zijn snelle opkomst in de wereld van design. Wij begrijpen wel waarom!

 

Success, your comment is awaiting moderation.