even voorstellen

Angela en Irene werken al vele jaren met veel plezier samen. Sinds 2015 hebben zij hun krachten gebundeld in studio zebra.
Door de samenwerking van interieurarchitect en interieurontwerper zijn zij in staat een compleet plan van bouwkundige structuur tot en met de kers op de taart te bieden.

Als interieurarchitect houdt Angela zich bezig met de ruimtebeleving en functionaliteit van binnen uit. Daarbij zijn zichtlijnen en heldere oplossingen in de architectuur belangrijk. De context is het uitgangspunt, evenals de wensen van de gebruiker. Van concept tot en met realisatie, van bouwkundige structuur tot en met (maatwerk)meubilair. studio zebra streeft naar een heldere architectonische oplossing met hoogwaardige materialen en verfijnde details. Altijd zonder het praktische aspect uit het oog te verliezen.

Als interieurontwerper houdt Irene zich bezig met de ruimtebeleving en sfeer die bereikt kan worden binnen de architectonische context. De gebruiker staat voorop. De ruimte mag  iets van jezelf, van je identiteit, laten zien. Door middel van moodboards laat ze zien welke sfeer bereikt kan worden vanuit de eigen stijl. Daarna worden de moodboards concreet vertaald naar producten, waarbij de balans tussen de onderlinge producten niet uit het oog wordt verloren.

De kracht van studio zebra zit in de persoonlijke benadering. Daarom begint elke opdracht met een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Daarin wordt besproken wat de wensen en vragen zijn, maar ook de mogelijkheden van de samenwerking. Want de beste ontwerpen ontstaan samen met de opdrachtgever.
studio zebra werkt onafhankelijk en beschikt over een uitgebreid netwerk van leveranciers en producenten. In de uitvoeringsfase nemen zij veel zorg uit handen. Door middel van creativiteit, professionaliteit en ervaring zorgen zij dat het ontwerp gerealiseerd wordt zoals het bedoeld is.