even voorstellen

Studio zebra is een kleinschalig interieurarchitectenbureau gevestigd in Amersfoort. Officieel opgericht in 2015 door Angela van Staalduinen en Irene van den Brink, al langer actief als zelfstandige ontwerpers. Door de samenwerking van interieurarchitect (Angela) en interieurontwerper (Irene) is studio zebra in staat een compleet plan van bouwkundige structuur tot en met de kers op de taart te bieden.

Angela is als geregistreerd interieurarchitect werkzaam sinds 1997, eerst in dienst en vanaf 2008 zelfstandig. Ruimtelijke kwaliteit en heldere oplossingen worden bereikt door de juiste technische uitwerking in materiaal en maatvoering. Haar passie ligt daarom naast het ontwerpen ook bij het bouwproces waar de ontwerpen gestalte krijgen.

Irene is begonnen als wijkverpleegkundige en kwam daarbij veel bij de mensen thuis. Na een aantal jaren zocht ze een meer creatieve werkomgeving. Als interieurontwerper heeft ze haar passie gevonden, waarbij ze het zich verplaatsen in hoe mensen wonen of werken combineert met een uitgebreide kennis van materiaal, kleur en product.

De kracht van studio zebra zit in de persoonlijke benadering. Daarom begint elke opdracht met een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Daarin wordt besproken wat de wensen en vragen zijn, maar ook de mogelijkheden van de samenwerking. Want de beste ontwerpen ontstaan samen met de opdrachtgever.
Studio zebra werkt onafhankelijk en beschikt over een uitgebreid netwerk van leveranciers en producenten. In de uitvoeringsfase nemen zij veel zorg uit handen. Door middel van creativiteit, professionaliteit en ervaring zorgen zij dat het ontwerp gerealiseerd wordt zoals het bedoeld is.