waarom studio zebra

studio zebra – maatwerk en herkenbaarheid
Wij maken interieurs. Unieke interieurs, omdat we samen op zoek gaan naar de identiteit van de opdrachtgever. Die identiteit vertalen we op onze professionele manier naar een interieur op maat. Net als het unieke streeppatroon van een zebra. Geen patroon is gelijk, maar er is wel sprake van herkenbaarheid.

studio zebra – oprecht ge├»nteresseerd en persoonlijk
Wij kunnen goed luisteren en hebben een breed gezichtsveld. Bovendien werken we graag samen; met elkaar, met de opdrachtgever en met andere professionals. Ons gedrag lijkt daarin op die van een zebra.

studio zebra – professionele hulp en begeleiding
Wij helpen je je doel te bereiken. Of het nu gaat om idee├źn voor een kleine verbouwing of een volledig nieuw interieur tot en met de oplevering. Wij bieden je een zebrapad en helpen je oversteken. Alleen de eerste stap of helemaal tot de overkant.

studio zebra – balans in het interieur
Wij gaan als ontwerpers voor een zo mooi mogelijk resultaat. Maar nooit zonder de functionele kant over het hoofd te zien. Verrassende oplossingen gaan wij niet uit de weg. Wij houden van een solide basis met goede contrasten. In een goed interieur is er sprake van de juiste balans tussen vorm en contravorm, licht en schaduw, hard en zacht. Net als het contrast in het streeppatroon van een zebra.