crm partners barneveld kantoorverdiepingen

Bij CRM Partners draait het om ‘Customer Engagement’; door het opbouwen van persoonlijke en langdurige relaties met klanten wordt het verschil gemaakt. CRM Partners gaat zelfs een stapje verder. Door Customer Engagement direct toe te passen binnen het eigen bedrijf, laat CRM Partners aan klanten zien hoe het werkt en wat het oplevert. Zo helpen ze andere bedrijven om óók een Customer Engagement Company te worden.
Een goed interieur vertelt het verhaal van de gebruiker. Hoe vertel je dan in het interieur over Customer Engagement? Waar draait het om bij de interactie tussen CRM Partners en klant?
Het vinden van raakvlakken is essentieel om een relatie te versterken en te handhaven. Een prachtig thema om ook in de vormgeving van het interieur iets mee te doen. Meer over dit thema is te zien bij concepten.

Volgens het Nieuwe Werken principe heeft studio zebra al vaker kantoorinterieurs ontwerpen. Bij CRM Partners zien we dat dit ook echt past en gebruikt wordt zoals het bedoeld is.
Samen met CRM Partners hebben we gezocht naar de ideale balans tussen diverse soorten werkplekken en formele en informele ontmoetingsplekken.
Vaste ingrediënten in het kantoorconcept voor CRM Partners zijn de workbenches met gegroepeerde maar toch individuele werkplekken, zit-/sta werkplekken en een grote aanlandtafel. Voor overleg is er de scrumtafel met krukken, diverse meeting rooms en een lounge. Lang verwacht en nu toch echt gekomen: de voetbaltafel en zelfs een gameplek.
De vloerbedekking die studio zebra voor CRM Partners heeft gekozen heet Human Nature van Interface en is geïnspireerd op de materialen, texturen en kleurtonen die we vinden in de natuur. We hebben een spannende compositie gemaakt in diverse grijze kleuren en structuren, met CRM Partners-blauw als kleuraccent om ontmoetingsplekken te markeren. We hebben een verbindend zebrapad gemaakt langs de kantoren en de aanland werkplekken. Tussen verschillende functies zijn akoestische panelen opgehangen van gerecycled PET vilt om privacy te creëren in de grotendeels open ruimte.

fotografie: suzanne paap – bloominspiration