crm partners barneveld restaurant en boardroom

Bij CRM Partners draait het om ‘Customer Engagement’; door het opbouwen van persoonlijke en langdurige relaties met klanten wordt het verschil gemaakt. CRM Partners gaat zelfs een stapje verder. Door Customer Engagement direct toe te passen binnen het eigen bedrijf, laat CRM Partners aan klanten zien hoe het werkt en wat het oplevert. Zo helpen ze andere bedrijven om óók een Customer Engagement Company te worden.
Een goed interieur vertelt het verhaal van de gebruiker. Hoe vertel je dan in het interieur over Customer Engagement? Waar draait het om bij de interactie tussen CRM Partners en klant?
Het vinden van raakvlakken is essentieel om een relatie te versterken en te handhaven. Een prachtig thema om ook in de vormgeving van het interieur iets mee te doen. Meer over dit thema is te zien bij concepten.

Het ontwikkelen van een relatie van een persoon tot een organisatie is een doorlopend proces en begint al bij de entree. Bij CRM Partners vind je geen hoge drempel, geen strenge balie, maar je wordt er persoonlijk ontvangen in het restaurant. De grote bar is het kloppend hart met gastvrouw Mariléne, de espressobar en het buffet.
Vanuit het thema ‘raakvlakken’ bedachten we de passende naam CATCH voor het restaurant. Hier ontmoet men elkaar informeel onder het genot van goede koffie, thee, sappen en een gevarieerde verse lunch. In het restaurant kan men natuurlijk ontvangen, pauzeren en lunchen, maar ook werken, bespreken en ontmoeten. De kwartaalmeetings zullen hier plaatsvinden, daarom is gekozen voor een deels flexibele inrichting.
In het interieur zijn verwijzingen naar het thema ‘raakvlakken’ verwerkt. Veel geknikte vormen, zoals de op maat gemaakte bar, de gouden lampen, de aluminium stoelen en het akoestische object boven de ronde tafel. Zelfs in detail wordt het zichtbaar in de gebreide blauwe stof op de wachtbank en de losse kussens.
Op de begane grond zijn meer representatieve ruimtes te vinden. Via een spannende corridor (met tribunebank en presentatiescherm) loopt men naar de boardroom en innovatieruimte. Werken en ontmoeten komen hier samen.

fotografie: suzanne paap – bloominspiration